PKZ Kraamzorg | 70 pers. | The Game | 21 juni 2014 | Bedrijfsuitje Den Haag

Wij vonden The Game superleuk om te doen, mijn man vond het echt geweldig! Ik was dan ook niet verbaasd dat hij in het winnende team zat, samen waren Rick en Ronald de speurneuzen van de Game en met de meiden erbij vulden ze elkaar goed aan.

Ik kan me wel voorstellen dat het voor sommigen onder ons best ingewikkeld was en het duurde voor mij ook even voordat ik het een beetje door had. Sommige vragen en opdrachten waren echt heel moeilijk. Natuurlijk ook verbaasd over hoe het kan dat de dingen die je net zei terug gestuurd werden in de sms berichten. Toch wel een beetje spooky dat je zo achtervolgd en in de gaten kan worden zonder dat je iets in de gaten hebt, Brrrr….

Maar het was echt leuk om mee te doen en we hebben er nog lang en veel over nagepraat!

**
Leuk gedaan en bedacht om te starten met een race auto…..
Knap om een paar uur op zo’n klein gebied bezig gehouden te worden……
Vragen waar je over na moet denken met elkaar……
Koffertje met verschillende spullen die je kan gebruiken om antwoord op je vragen te krijgen….
Groepje van 6 personen precies goed om mee samen te werken…..
Sommige opdrachten waren misschien iets te moeilijk….
Al met al een geslaagde middag met  mooi weer!
**
It was all in The Game: (ont-)spanning, lol, puzzelen, speuren, beweging, herkenning, mysterie, achterdocht, samenwerking, buitenlucht, grappen…….
Kortom: erg geslaagd!!!
**
Vond het wel spannend wat we gingen doen sms’je en emails voor af, gewoon antwoorden. De middag begon erg gezellig we hadden het weer mee. Speurtocht door den haag allemaal opdrachten uitvoeren. Echt een leuke dag geweest afsluiting lekker met z’n allen eten.
**
En wat betreft de game zelf, dat vond ik super leuk en geslaagd.
**
Ik vond de Game erg leuk, vooral het gedeelte met de telefoon de sms’jes ik werd er erg paranoia van! En de opdrachten waren leuk en goed te doen! En ons team had gewonnen een leuk einde natuurlijk!
**
Ik vond het erg leuk vooral zo met een gemengd groepje.
De vragen waren soms best lastig maar de lol wat je er dan door had was erg leuk.
Kortom het was een geslaagde dag en een echte aanrader voor andere.
**
Ik vond het personeelsfeest echt Super!!
**
Het was een top dag. Ook mijn man Ton heeft zich kostelijk vermaakt.
Het buiten zijn was heerlijk. Het weer zat dan ook lekker mee.
Verrassend, leuke verschillende opdrachten, soms wat moeilijkere opdrachten, tijdens het spel was voor mij even het vertrouwen weg in de medemens (beetje paranoia misschien?).
Ik nam het allemaal een beetje te serieus. Dat je werd ingedeeld in verschillende groepen was een goed idee, lekker gemengd.
Kennis maken met een aantal partners van de collega`s erg leuk, een ieder (collega`s) op een andere manier meemaken dan tijdens een werkoverleg/ zorg.
Nog nooit zoiets spectaculairs meegemaakt. Uitdaging, spannend, we denken er zelfs aan om Neverrest in te schakelen voor een eigen familie feestje.
Volgend lustrum weer?
Tip voor een volgende keer, neem iets te drinken mee voor onderweg.
**
Een korte reactie op 21 juni, tijdens het spel was er wel wat gemopper en onduidelijkheid maar door alle sms’jes, rare personen e.d. werd het wel steeds spannender. We zijn als groep dapper door gegaan! Als je dan achteraf alle beelden en verhalen te zien en te horen krijgt vond ik het alleen maar leuker worden, het is echt een psychologisch spelletje waar je helemaal in op gaat. Kortom het was leuk, naderhand werd het alleen maar leuker en ik vond het goed in elkaar zitten……ik vind het knap hoe mensen zoiets bedenken!!! Ik ben er de rest van het weekend nog wel mee bezig geweest, in positieve zin!!
**
Ik zeg: Spannend, leerzaam, maar bovenal veel,heeeeel veel plezier.
Greetje
The Game vond ik niet zo geweldig. ( de workshops van het vorige lustrum stijgen hier ver bovenuit) Ons groepje begreep het niet zo en het was lopen, lopen, lopen en niemand wilde een terrasje pakken. Gelukkig zat het weer echt mee.
Heb wel een enorm leuke dag gehad dus dat maakt verder niet uit!
**
Verder vroeg je een korte reactie van het spel de Game.
We vonden het erg leuk , spannend, verrassend maar ook sportief. Ook werd je erg wantrouwend wie er nu wel of niet bij het spel hoorden.
Natuurlijk ook leuk als je aan het eind te horen krijgt dat je met je team de eerste prijs hebt gewonnen.
**
Het was spannend en onwijs goed opgezet.
Wij hebben genoten.
**
Ik heb van het begin tot het einde genoten van het spel.
**
Als je denkt dat je alle spellen wel kent van ganzenbord tot cluedo, van Lingo tot de nationale IQ quiz….
je weet pas wat een spel is als je the Game hebt gespeeld!
paronoia,ja
tot vier dagen erna.
**

Scroll to Top